Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2016

Adam Amsyar & PDK Harmoni

Asalamualaikum....
Lamanaya tak update blog kerana kebizian melanda hujung tahun.... saja nak update tentang my lil boy Muhammad Adam Amsyar last day kat pdk. sehari sebelum pdk nak bermula cuti sekolah ada rombongan ke penang bersama anak2 syurga tercinta. ibu bapa tak ikut sekali yer.. memang tiap2 tahun macam tu... walaupun anak2 istimewa ni susah nak kontrol dari budak biasa tapi mereka sangat baik dan tak da buat hal. cikgu pun cakap Amsyar ok sangat..... 
Cikgu cakap Amsyar teruja sangat naik bas,mula naik dari pdk sampai ke pulau dok nyanyi 'Wheels On The Bus Go Round And Round' memang dia suka betul lagu tu. kalo Ammar Rifqi dengan pun lari mai kat Amsyar nak geleng kepala sekali....
bila tunjuk pic ni kat dia, tanya dia sapa ni abam? dia jawab "ni kak nana" adik kepada cikgu ayu cikgu autisme kat pdk...
Gambar2 dibawah yang cikgu ayu hantar kat mama... wahhhhhh suka no... pandai pulak bila cikgu suruh post macam mana dia ikut...







Terima kasih Cikgu Ayu jaga …