Nuffnang

Isnin, 9 Februari 2015

Pizzzzzaaa

Asalamualaikum....

Wahhhhh setahun tak update belog. tahun lepas last bulan 12 kan. tahun ni bulan 1 kira setahun la tu... 1st update nak up 1st time buat pizza. verangan menjadi rupanya tak tak semudah yang disangka. roti la yang paling penting kat pizza ni. memula buat tak jadi, roti jadi biskut batu.... huhuhuhuhu... kali ke 2 ok ko je, separuh masah separuh tak. n kali ke 3 buat bagi lama sikit. dekat 2 jam peram dalam bekas. Alhamdulillah roti jadi elok makan sambil senyium... 

 ni pizza sea food 1 ayam 1


bahan buat roti tepung gandum, susu pekat, yis

pakai sos prego je senang

susun la apa korang suka


ini roti yang kali ke3 tu. berasa la roti jugak akhirnya....

yang ni pakai cheese keping tu 

ini pizza yang 1st. cheese mozarela hangit sbb letak awal.

Pizzzzzaaa

Asalamualaikum....

Wahhhhh setahun tak update belog. tahun lepas last bulan 12 kan. tahun ni bulan 1 kira setahun la tu... 1st update nak up 1st time buat pizza. verangan menjadi rupanya tak tak semudah yang disangka. roti la yang paling penting kat pizza ni. memula buat tak jadi, roti jadi biskut batu.... huhuhuhuhu... kali ke 2 ok ko je, separuh masah separuh tak. n kali ke 3 buat bagi lama sikit. dekat 2 jam peram dalam bekas. Alhamdulillah roti jadi elok makan sambil senyium... 

 ni pizza sea food 1 ayam 1


bahan buat roti tepung gandum, susu pekat, yis

pakai sos prego je senang

susun la apa korang suka


ini roti yang kali ke3 tu. berasa la roti jugak akhirnya....

yang ni pakai cheese keping tu 

ini pizza yang 1st. cheese mozarela hangit sbb letak awal.