Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2015

Pizzzzzaaa

Asalamualaikum....
Wahhhhh setahun tak update belog. tahun lepas last bulan 12 kan. tahun ni bulan 1 kira setahun la tu... 1st update nak up 1st time buat pizza. verangan menjadi rupanya tak tak semudah yang disangka. roti la yang paling penting kat pizza ni. memula buat tak jadi, roti jadi biskut batu.... huhuhuhuhu... kali ke 2 ok ko je, separuh masah separuh tak. n kali ke 3 buat bagi lama sikit. dekat 2 jam peram dalam bekas. Alhamdulillah roti jadi elok makan sambil senyium... 
 ni pizza sea food 1 ayam 1

bahan buat roti tepung gandum, susu pekat, yis
pakai sos prego je senang
susun la apa korang suka

ini roti yang kali ke3 tu. berasa la roti jugak akhirnya....
yang ni pakai cheese keping tu 
ini pizza yang 1st. cheese mozarela hangit sbb letak awal.