Nuffnang

Jumaat, 27 Disember 2013

Bersama kapoq...

 
 
 18-12-2013 ~ mama nampak macam gajah la.... tapi Adam lukis tak habis...
 
 
 22-12-2013 ~ yang ni pulak nampak macam singa tengah qenyeh. sekarang Adam Amsyar kalau drawing muka dah pandai buat gigi.
 
 
 
 23-12-2013 ~ "ADAM AMSYAR"
 
26-12-2013 ~ pelukis bersama lukisannya....
 

Di kedai makan...

Mari makan bersama Adam Amsyar
 
sebelum pi makan lepas solat lalu ja kat depan tv ada benda alah ni Adam susun... cumel nak.. dedua semua..


 ni tuan yang susun tu.. bz bz bz... tengok zoom upsr hokeh...

Siap2 terus gi kedai tomyam yang berdekatan ja tak pi jauh... tak larat nak gi jauh2.. so nasi goreng je la layan kalau nak makan ikan stim bagai tak da nikmat la maknanya main dengan budak kecik nih...
 
tengok tu tengah buat apa??? tengah gamit/panggil sambil merungut nak nasi cepat.. hahaha sangat lawak...
 
so tarik perhatian dia suh main tab yang 50/50 hidup ni...

lepas tu toleh balik.... hahaha lapar sangat la tu...
 
dah makan kenyang ni la keja dia
 
.
 
.
 
.
 
 
main air main sabun
 

Macam-macam cita...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah masuk rumah yang sekian 2 bulan tak masuk tido sebab buat siling...

Budak kecik memang suka tunjuk yang dia suka tengok tutor tv 601

Kenduri arwah kat rumah mak sabtu 2 minggu lepas...

4 beradik yang tinggal... (time kenduri arwah)

 Dah lama tak makan luar dekat 2 bulan lebih jugak.. sekarang ni nak makan pun kena kalut sebab budak kecik ni kalau dah kenyang nak turun ja dari kerusi.
 
tuan tanah masa kena jaga pameran
 
tuan tanah nak bagi tau tuan tanah sangat sebok nak close acc...

Isnin, 9 Disember 2013

Selerak susun simpan

Assalamualaikum...

Kemarin balik rumah kemas apa yang patut, masih berselerak lagi degan barang2 rumah... Nampak atas kabinet kat dapur ni beterabur, macam-macam ada, so buat la sikit2... pakai kotak terpakai..

 
 
 
 ok dah tak sakit mata...
 
.
 
.
 
.

muka tuan blog Jemaat lepas... muka betul muka pagi2 buata.. hahaha...
 

Jumaat, 6 Disember 2013

Adam Amsyar 1st Konvo

Assalamualaikum...

Kemarin pegi taska Adam Amsyar nak ambil barang2 dia.. sebab taska dah nak cuti n Adam pun dah tak taska. teacher Adam accident so tak boleh sangat nak kontrol Adam yang aktif nih...

Dapat sijil, hadiah, gambar geng taska n gambar besar sekali dengan bingkai gambar... hohohoho memula tengok gambar dia, wahhhhh baiknya dia.. boleh plak kemeramen tu dok diam. tapi masa gambar ramai-ramai dia tak da sebab teacher kata dia dok tak diam... besa la budak ni.. tak pe tak kecik ati pun sebab gambar dia sorang super comey!!!





comey kan.. dah dok rumah tok wan kita gantung rumah wan dulu eh... nanti kompom mama gantung kat rumah kita... nanti bekederet gambar Adam macam ni tau... insha Allah... amin...

Masa pegi taska tu time semua budak tido, so tak sempat la jumpa kawan2.. kesian Adam main sorang2 sambil mama papa sembang dengan teacher.

 
nagis bila sembang dengan teacher aisyah tiap kali meluah rasa dalam hati... teacer pun anggap macam anak dia... kami buat yang terbaik untuk mu sayang... nanti saya akan updatekan tentang Adam Amsyar sepanjang persekolahannya di taska ini... sedih... tak boleh taip dah... bye...

Bersama kapoq...

 
 
 18-12-2013 ~ mama nampak macam gajah la.... tapi Adam lukis tak habis...
 
 
 22-12-2013 ~ yang ni pulak nampak macam singa tengah qenyeh. sekarang Adam Amsyar kalau drawing muka dah pandai buat gigi.
 
 
 
 23-12-2013 ~ "ADAM AMSYAR"
 
26-12-2013 ~ pelukis bersama lukisannya....
 

Di kedai makan...

Mari makan bersama Adam Amsyar
 
sebelum pi makan lepas solat lalu ja kat depan tv ada benda alah ni Adam susun... cumel nak.. dedua semua..


 ni tuan yang susun tu.. bz bz bz... tengok zoom upsr hokeh...

Siap2 terus gi kedai tomyam yang berdekatan ja tak pi jauh... tak larat nak gi jauh2.. so nasi goreng je la layan kalau nak makan ikan stim bagai tak da nikmat la maknanya main dengan budak kecik nih...
 
tengok tu tengah buat apa??? tengah gamit/panggil sambil merungut nak nasi cepat.. hahaha sangat lawak...
 
so tarik perhatian dia suh main tab yang 50/50 hidup ni...

lepas tu toleh balik.... hahaha lapar sangat la tu...
 
dah makan kenyang ni la keja dia
 
.
 
.
 
.
 
 
main air main sabun
 

Macam-macam cita...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah masuk rumah yang sekian 2 bulan tak masuk tido sebab buat siling...

Budak kecik memang suka tunjuk yang dia suka tengok tutor tv 601

Kenduri arwah kat rumah mak sabtu 2 minggu lepas...

4 beradik yang tinggal... (time kenduri arwah)

 Dah lama tak makan luar dekat 2 bulan lebih jugak.. sekarang ni nak makan pun kena kalut sebab budak kecik ni kalau dah kenyang nak turun ja dari kerusi.
 
tuan tanah masa kena jaga pameran
 
tuan tanah nak bagi tau tuan tanah sangat sebok nak close acc...

Selerak susun simpan

Assalamualaikum...

Kemarin balik rumah kemas apa yang patut, masih berselerak lagi degan barang2 rumah... Nampak atas kabinet kat dapur ni beterabur, macam-macam ada, so buat la sikit2... pakai kotak terpakai..

 
 
 
 ok dah tak sakit mata...
 
.
 
.
 
.

muka tuan blog Jemaat lepas... muka betul muka pagi2 buata.. hahaha...
 

Adam Amsyar 1st Konvo

Assalamualaikum...

Kemarin pegi taska Adam Amsyar nak ambil barang2 dia.. sebab taska dah nak cuti n Adam pun dah tak taska. teacher Adam accident so tak boleh sangat nak kontrol Adam yang aktif nih...

Dapat sijil, hadiah, gambar geng taska n gambar besar sekali dengan bingkai gambar... hohohoho memula tengok gambar dia, wahhhhh baiknya dia.. boleh plak kemeramen tu dok diam. tapi masa gambar ramai-ramai dia tak da sebab teacher kata dia dok tak diam... besa la budak ni.. tak pe tak kecik ati pun sebab gambar dia sorang super comey!!!





comey kan.. dah dok rumah tok wan kita gantung rumah wan dulu eh... nanti kompom mama gantung kat rumah kita... nanti bekederet gambar Adam macam ni tau... insha Allah... amin...

Masa pegi taska tu time semua budak tido, so tak sempat la jumpa kawan2.. kesian Adam main sorang2 sambil mama papa sembang dengan teacher.

 
nagis bila sembang dengan teacher aisyah tiap kali meluah rasa dalam hati... teacer pun anggap macam anak dia... kami buat yang terbaik untuk mu sayang... nanti saya akan updatekan tentang Adam Amsyar sepanjang persekolahannya di taska ini... sedih... tak boleh taip dah... bye...