Nuffnang

Rabu, 24 Julai 2013

UpDate Drawing Adam Amsyar

 
 lukisan di atas ni 12/07/2013
 
 yang ni dia update 12/07/2013. hohoho.. pandai lukis car ok.. yang tu mama ajar..
 
 ni pulak kat pintu bilik kami tido kat rumah mak tok 15/07/2013
 
 ni kat sofa rumah 17/07/2013. kanan sekali tu macam orang lidi.
 
ni paling tebaru.. kemarin 23/07/2013 lepas abis terapi... korang nampak apa? adam amsyar pandai dah tulis nama sendiri ADAM siap ada garis dan titik lagi.. yang en papa yang ajar... yang paling teruja ada lukisan bentuk LOVE lagi... alo lo sweet sangat sayang mama oooiii... goog job sayang...

update menu makan jer

Salam... sory yer lama tak update blog... sangat bz + malas.. huhuhu...
 
 1st time buat donut rumah mertua.. sedap jugak.. rasa cam nak buat lagi sebab en papa n Adam Amsyar suka makan donut...
 
 
 
 buat kueteow goreng, lincin laki bini makan...
 
 salad...
 
 set buger home made...
 
 2 jenus kuih ni hasil tangan en papa ok.. sangat gigih buat kuih...
 

Jumaat, 19 Julai 2013

Selasa, 16 Julai 2013

Ramadhan 1434H

Alhamdulillah..

hari ni dah hari ke 7 kita berpuasa dan saya masih tak tinggal lagi.. hahaha... bangga keh.... so tak de update makanan lah.. tak sempat nak ambil gambar sebab banyak tolong mak masak... senangnya dok dekat dengan mak ni.. boleh merap mak.. hehehe...


kepada semua umat islam, saya dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa yer... "puase jangan tak puase taw..."

Rabu, 3 Julai 2013

Suka suka di pantai batu feringgi

Sangat malas nak taip panjang sebab tak mood... bawa sikecik ni besuka ria di pantai ari tu dah 3minggu pun...
 
Layan cerita begambar yer laling2 kus... :D

nampak jerebu pada awal pagi jam 8 lebih... (pulau jerejak)
 
si cute comey loteh...
 
bekalan... saya masak seawal 6 pagi uols... rajin tak rajin tak???
 
sambil makan buat air kundur tarik...
 

Adam Amsyar rasa bagai di syorga apabila bebas main pasir taw... hepi sungguh...
 
gambar di atas en papa lah...
wit my cayang.. hahaha... lama tak men'sweet'kan diri ngan laki...
 

Adam buat duckface plak...
 
siyes seronok tengok Adam hepi macam ni... pas main pasir bejinak2 ke air sikit...
 


mak bapak sayang anak wehhhhh... payungkan intan payong...
 

memula takut, pas tu dah bari nak dok tepi pantai...
 
 

 kat sini best sebab ada toilet air paip yang best. sekali masuk RM1. air paip plak sejuk giler.. tapi aku pun tak tau kena gambar di atas ni terbalik.. maaf yer...
 

seronok weh mandi kat sini.. sangat selesa, jangan risau, tak da sapa nak skodeng korang...
 
 
Lepas balik en papa tanya "nak begambar kat HR tak? ofcoz la nak.. ari tu letih tak singgah la...



lapu ni kat pintu masuk HR, kalo malam lagi cantik...
 
ni kat area cafe.. staff dalam HR memang spoting.. senyum jer.. best la... dapat begambar pun ok la, nak overnite tak mampu mak...
 
bye bye HR... tak sempat nak gi tengok baju.. huhuhu...
 
masuk je dalam keta, Adam dah layu di tasik madu dah, bagi susu, sorong bantal, terus tido dengan nyenyaknya... wahhh aman dunia.... kalo tak dalam keta jenuh mama papa dok tengok cita upin ipin nak....
 
otw balik, nak feri, anak tido kat belakang, kami be2 didepan. bila buat gambar macam ni orang sekeliling pandang weh.. padahal anak besaq punya dok belakang.. hahaha.. orang tuduh apa lantak p la kat depa no....
 
so ahad ni nak pegi lagi, main2 diluar sebelum posa, nanti mama kurang bawa jalan la yer... sekarang ni dah pandai tunjuk jalan dah... tau jalan mana nak balik, jalan makan nak pi jalan2.. pandai dah anak mama ni....

UpDate Drawing Adam Amsyar

 
 lukisan di atas ni 12/07/2013
 
 yang ni dia update 12/07/2013. hohoho.. pandai lukis car ok.. yang tu mama ajar..
 
 ni pulak kat pintu bilik kami tido kat rumah mak tok 15/07/2013
 
 ni kat sofa rumah 17/07/2013. kanan sekali tu macam orang lidi.
 
ni paling tebaru.. kemarin 23/07/2013 lepas abis terapi... korang nampak apa? adam amsyar pandai dah tulis nama sendiri ADAM siap ada garis dan titik lagi.. yang en papa yang ajar... yang paling teruja ada lukisan bentuk LOVE lagi... alo lo sweet sangat sayang mama oooiii... goog job sayang...

update menu makan jer

Salam... sory yer lama tak update blog... sangat bz + malas.. huhuhu...
 
 1st time buat donut rumah mertua.. sedap jugak.. rasa cam nak buat lagi sebab en papa n Adam Amsyar suka makan donut...
 
 
 
 buat kueteow goreng, lincin laki bini makan...
 
 salad...
 
 set buger home made...
 
 2 jenus kuih ni hasil tangan en papa ok.. sangat gigih buat kuih...
 

Ramadhan 1434H

Alhamdulillah..

hari ni dah hari ke 7 kita berpuasa dan saya masih tak tinggal lagi.. hahaha... bangga keh.... so tak de update makanan lah.. tak sempat nak ambil gambar sebab banyak tolong mak masak... senangnya dok dekat dengan mak ni.. boleh merap mak.. hehehe...


kepada semua umat islam, saya dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa yer... "puase jangan tak puase taw..."

Suka suka di pantai batu feringgi

Sangat malas nak taip panjang sebab tak mood... bawa sikecik ni besuka ria di pantai ari tu dah 3minggu pun...
 
Layan cerita begambar yer laling2 kus... :D

nampak jerebu pada awal pagi jam 8 lebih... (pulau jerejak)
 
si cute comey loteh...
 
bekalan... saya masak seawal 6 pagi uols... rajin tak rajin tak???
 
sambil makan buat air kundur tarik...
 

Adam Amsyar rasa bagai di syorga apabila bebas main pasir taw... hepi sungguh...
 
gambar di atas en papa lah...
wit my cayang.. hahaha... lama tak men'sweet'kan diri ngan laki...
 

Adam buat duckface plak...
 
siyes seronok tengok Adam hepi macam ni... pas main pasir bejinak2 ke air sikit...
 


mak bapak sayang anak wehhhhh... payungkan intan payong...
 

memula takut, pas tu dah bari nak dok tepi pantai...
 
 

 kat sini best sebab ada toilet air paip yang best. sekali masuk RM1. air paip plak sejuk giler.. tapi aku pun tak tau kena gambar di atas ni terbalik.. maaf yer...
 

seronok weh mandi kat sini.. sangat selesa, jangan risau, tak da sapa nak skodeng korang...
 
 
Lepas balik en papa tanya "nak begambar kat HR tak? ofcoz la nak.. ari tu letih tak singgah la...



lapu ni kat pintu masuk HR, kalo malam lagi cantik...
 
ni kat area cafe.. staff dalam HR memang spoting.. senyum jer.. best la... dapat begambar pun ok la, nak overnite tak mampu mak...
 
bye bye HR... tak sempat nak gi tengok baju.. huhuhu...
 
masuk je dalam keta, Adam dah layu di tasik madu dah, bagi susu, sorong bantal, terus tido dengan nyenyaknya... wahhh aman dunia.... kalo tak dalam keta jenuh mama papa dok tengok cita upin ipin nak....
 
otw balik, nak feri, anak tido kat belakang, kami be2 didepan. bila buat gambar macam ni orang sekeliling pandang weh.. padahal anak besaq punya dok belakang.. hahaha.. orang tuduh apa lantak p la kat depa no....
 
so ahad ni nak pegi lagi, main2 diluar sebelum posa, nanti mama kurang bawa jalan la yer... sekarang ni dah pandai tunjuk jalan dah... tau jalan mana nak balik, jalan makan nak pi jalan2.. pandai dah anak mama ni....